Hitta.se

Vid behov att få reda på ett nummer, finns det en webbsajt som kan hjälpa dig med detta. På hitta.se kan du med hjälp av deras sökmotor skriva in namnet på personen du söker efter, och har du tur kommer det fram både nummer och adress till den angivna personen.

Det är inte alltid du kan finna personen du söker, på grund av att du kan själv avgöra ifall du vill vara synlig eller inte. Det är inte alla som accepterar att ha synligt nummer och adress, och är valet att du inte vill, så kommer de inte att finnas med i sökmotorn.

Få hjälp att hitta

Det finns ytligare tjänster som hitta.se erbjuder. Exempel på detta är bland annat möjligheten att använda deras GPS-funktion. Med ett klick på vägbeskrivning, kommer du att komma fram till deras karta, där du kan skriva i adressen eller stället du vill hitta till. Då kommer de ta fram en vägbeskrivning åt dig.

Detta är en väldigt smart tjänst. Om du vill hitta till den där restaurangen eller butiken, då är detta en väldigt användbar tjänst som går att använda direkt i mobil. Du kan ha chans att se kartan som du får upp i olika format som i satellit, 3D-karta eller i en drönarbild.

Här finns allt på en och samma plats

Hitta.se är mer än en vägbeskrivning eller nummergivare. Här kan du även utnyttja andra tjänster som att se tomtgränser, du kan få gratis offert, och hitta de närmaste företaget till dig när du behöver hjälp med målning, flytthjälp, hemstädning med mera. På hitta.se har du all hjälp du kan tänka dig behöva.

Hitta.se är ett ultimat och en perfekt tjänst att använda sig av när du behöver hjälp. Här finns det hjälp för dig att få när det kommer både till nummerupplysning och tjänster när det kommer till ditt hem. Med en enkel sökning på nätet står hjälpen framför ögonen på dig.